Bewoner overloopt inbreker

Hilversum – Dinsdag 13 november trof een bewoner een inbreker aan in zijn slaapkamer. De politie is op zoek naar de verdachte.

Rond 12.50 uur kreeg de politie de melding dat een inbreker was aangetroffen op het Calvijnhof. De 47-jarige bewoner lag boven te slapen, toen een inbreker zijn slaapkamer binnenkwam. Hierop ontstond een korte kort gevecht, waarna de inbreker naar beneden is gevlucht en via de keukendeur de woning uit is gerend. In de omgeving is naar de verdachte gezocht, maar zonder resultaat. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Signalement

Het gaat om een man van ongeveer 20 jaar oud. Hij heeft een slank postuur en kort zwart haar. Hij droeg een blauwe jas.

Getuigenoproep

Aan getuigen van de inbraak en aan mensen die de verdachte op of in de omgeving van het Calvijnhof hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.