Babbeltruc en diefstal

WEESP – Zaterdag 10 november rond 15:00 uur kregen agenten de melding dat uit het kantoor van een slijterij aan de Binnenveer in Weesp goederen waren ontvreemd. Hij zou gaan om een man en een vrouw van midden 20 die de goederen hadden gestolen. Mogelijk hadden zij hierbij hulp van twee mannen.

de winkel aan de Binnenveer aan het werk was en mogelijk werd afgeleid door twee Poolse mannen die vreemde vragen hadden over wijn. Ten tijde van dit gesprek kwamen een jonge man en vrouw de winkel binnen. Zij hebben niets tegen de medewerkster gezegd. Na ongeveer 10 minuten gingen alle betrokkenen de winkel uit. Paar minuten later, toen de medewerkster geld uit het kantoor wilde halen, kwam ze erachter dat er goederen verdwenen waren. Er is nog door agenten in de omgeving gezocht naar de verdachten maar helaas zonder resultaat. De politie is op zoek de verdachten van deze diefstal. Wie kent of herkent de verdachten.

Het gaat om twee Poolse mannen. De ene man is ongeveer 1.65 meter lang, droeg een spijkerbroek, een grijs jack. De tweede man was tussen de 1.80 en 1.85 meter lang, droeg een spijkerbroek met loshangende bretels. Beide mannen spraken gebrekkig Engels

Het stel bestond uit een vrouw van ongeveer 1.65 meter lang, midden 20, licht getinte huid, zwart lang haar, mogelijk in een staartje gedragen en zij had een Louis Vuitton tas met bruine ruit. De man was tussen de 1.60 en 1.70 meter lang, was midden 20, had een getinte huid en was donker gekleed. De man en vrouw werden beschreven als een “mooi stel” om te zien.

Heeft u meer informatie, belt u dan met de politie van het bureau Weesp, tel.: 0900 – 88 44.