Verkeersconflict op de snelweg

Verkeersconflict op de snelweg

  • Laatste update: 14-10-2012 | 12:43

Muiden – Een 27-jarige bestuurder uit Almere reed zaterdag 13 oktober rond 14.25 uur over de A1 bij Muiden in de richting van Almere en maakte een rijmanoeuvre.

Een 27-jarige bestuurder uit Almere reed zaterdag 13 oktober rond 14.25 uur over de A1 bij Muiden in de richting van Almere en maakte een rijmanoeuvre. Blijkbaar wekte dit ergernis op bij de bestuurder achter hem. De onbekende bestuurder opende zijn raam en gooide blikjes naar de auto van de Almeerder, ging voor de auto van de Almeerder rijden en remde hard. Hierdoor kwam beide voertuigen tot stilstand. De onbekende man en diens bijrijder stapten uit en liepen op de Almeerder af die ook was uitgestapt. Er ontstond een worsteling tussen de mannen waarbij werd geslagen en geschopt. Omstanders wisten de partijen uit elkaar te halen en de politie in te schakelen. De onbekende bestuurder en diens bijrijder gingen er vandoor. De Almeerder werd op het politiebureau nagekeken door een arts en heeft aangifte gedaan. Het is nog onbekend wie de onbekende bestuurder en bijrijder zijn, een nader onderzoek is ingesteld.

Als gevolg van de stilstand op de weg heeft er een kop-staartaanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Hierbij raakte niemand gewond.