Hilversummer weer door het dolle

BLARICUM – In de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 september vernielde een man een ruit in het ziekenhuis. Dit herhaalde hij even later bij een nabijgelegen woning. Hij kon worden aangehouden.Het gaat om dezelfde dol geworden man die zaterdag voor enorme opschudding zorgde bij zijn woning aan de Jan van Galenstraat in Hilversum.

Rond 05.05 uur kreeg de politie de melding dat er een man met zijn bed een ruit zou hebben vernield in het ziekenhuis aan de Rijksstraatweg. Vervolgens zou hij uit het raam gesprongen zijn, en naakt twee meter naar beneden gesprongen zijn. Daarbij zou hij op een dak beland zijn.

Meerdere agenten gingen ter plaatse en omsingelden het ziekenhuis. In eerste instantie troffen zij hem niet aan, totdat de melding binnenkwam dat een naakte man een ruit vernield had van een woning op de Prins Hendriklaan. Daar kon de man, een 27-jarige Hilversummer, in de tuin worden aangehouden. De Hilversummer is ingesloten voor verhoor.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=mZTiMwkXv8E’]