Grote stroomstoring station Hilversum

HILVERSUM – Door een stroomstoring bij Hilversum ligt het treinverkeer tussen de stations Naarden-Bussum,Hilversum Utrecht Overvecht en Amersfoort dinsdagmiddag plat. Bij graafwerkzaamheden is er een kabel geraakt bij station Hilversum. De sporen zijn buiten dienst gesteld”, meldt Prorail via Twitter.

De extra reistijd bedraagt meer dan 60 minuten. De NS zet bussen in maar welke bussen dat zijn is voor reizigers op het station niet duidelijk. De omroep installatie op het station is ook uitgeschakeld.

De spoorweg overgangen in Hilversum aan de Hoge Larenseweg en de Oude Amersfoortseweg zijn ook afgesloten en worden bewaakt door de politie. De overgang bij station Hilversum sportpark is wel gewoon open voor verkeer.

UPDATE 17:45 Alle spoorwegovergangen zijn weer toegankelijk en de treinen rijden weer