GESTOLEN : VW Caddy

AMSTERDAM – Aan het ruisbeekhof in Amsterdam (nieuw-sloten) is maandag op dinsdagnacht een auto gestolen. De rode Volkswagen Caddy met het kenteken 03-VLR-3 stond netjes geparkeerd en bleek in de ochtend verdwenen. in de auto lagen diverse statieven voor fotografie een opvallend detail was het bordje werkverkeer dit zat achter de achterraam roosters en kon niet zomaar verwijderd worden. Tips zijn welkom via opsporing@regio14.nl of rechtstreeks bij de eigenaar via 06-23100571

KENMERKEN
Volkswagen Caddy SDI 51 KW BESTEL 500
Kenteken 03-VLR-3
rood van kleur
bouwjaar 2008
side skirts RVS (niet op de foto)
zilvere stalen velgen
achteruitrij sensoren
bordje werkverkeer achter de raamroosters

de caddy vlak na aankoop in februari 2011

de achterkant met het bordje werkverkeer