kop-staart aanrijding met politievoertuig

LAREN/HILVERSUM – Bij een kop-staart-aanrijding op de Hilversumseweg in Laren waarbij drie auto’s betrokken waren, zijn woensdagavond twee politieagenten van korps Gooi en Vechtstreek, een passagier die in de politiewagen werd vervoerd en 37-jarige automobilist uit Hilversum zijn gewond geraakt.

Er ontstond op de Hilversumseweg een file die te laat werd opgemerkt door een 24-jarige automobilist uit Huizen. Zijn auto botste op de auto voor hem, bestuurd door de 37-jarige Hilversummer en deze auto botste vervolgens op de politieauto.
De twee agenten en de 37-jarige Hilversummer zijn met nek- en rugklachten overgebracht naar een ziekenhuis. De passagier uit de politieauto is later alsnog voor controle naar het ziekenhuis gegaan. De twee agenten hebben het ziekenhuis inmiddels verlaten.