kop-staart aanrijding met politievoertuig

LAREN/HILVERSUM – Bij een kop-staart-aanrijding op de Hilversumseweg in Laren waarbij drie auto’s betrokken waren, zijn woensdagavond twee politieagenten van korps Gooi en Vechtstreek, een passagier die in de politiewagen werd vervoerd en 37-jarige automobilist uit Hilversum zijn gewond geraakt.

Er ontstond op de Hilversumseweg een file die te laat werd opgemerkt door een 24-jarige automobilist uit Huizen. Zijn auto botste op de auto voor hem, bestuurd door de 37-jarige Hilversummer en deze auto botste vervolgens op de politieauto.
De twee agenten en de 37-jarige Hilversummer zijn met nek- en rugklachten overgebracht naar een ziekenhuis. De passagier uit de politieauto is later alsnog voor controle naar het ziekenhuis gegaan. De twee agenten hebben het ziekenhuis inmiddels verlaten.

Vorig artikelFietser aangereden
Volgend artikelScooterrijder onderuit