Motorrijder doodgereden door dronken automobiliste

LOENEN AAN DE VECHT – Een motorrijder is donderdagavond bij een verkeersongeval in Loenen aan de Vecht om het leven gekomen. Hij werd aangereden door een vrouw die te veel had gedronken.De bestuurder van de motor kwam vanuit de richting Loenen en botste rond 20.30 uur op de Rijksstraatweg N402 met een 41-jarige automobiliste uit Stichtse Vecht, die hem geen vrije doorgang gaf. [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=nYDU5ECjYQ0′]

De man op de motor moest flink in de remmen, maar knalde vervolgens vol tegen de zijkant van de auto. Na de aanrijding bleek de motorrijder geen hartslag te hebben. Een traumahelikopter moest worden ingezet om het gealarmeerde ambulancepersoneel te ondersteunen. De man overleed echter ter plaatse aan zijn verwondingen. Uit een blaastest bleek dat de automobiliste te veel had gedronken. Op het politiebureau blies de vrouw 1050 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. De politie onderzoekt hoe het ongeluk precies gebeurd is.