Bergnet zoekt chauffeur

Takelwagenchauffeur / pechhulpmonteur!

(voor de vestiging in Amsterdam Zuidoost)

Veel onderweg, vrijheid, contacten, onregelmatige tijden. Net als een ‘gewone’ chauffeursbaan. Maar wel voornamelijk in de regio Amsterdam, ’t Gooi en Flevoland, met ruimte voor een gezin.

Wat ga je doen? Je helpt bij aanrijdingen, ongelukken of pech door gestrande voertuigen weg te slepen en inzittenden in veiligheid te brengen. Maar je bent er niet alleen om auto’s weg te slepen. Ook help je gestrande automobilisten met autopech weer op weg. Een belangrijk deel van je werkzaamheden zal bestaan uit het verlenen van pechhulp. Daarnaast is het belangrijk dat je er ook staat als mens. Luisteren, soms troosten of ruzies sussen. En in alle gevallen rust uitstralen. Berger is een van de mooiste banen op de weg. Vinden wij.

Wie ben jij? Gewoon een aardig mens met een rijbewijs C/E en CCVB-diploma en ruime ervaring op de weg. Je woont in de omgeving van onze vestiging en je bent Iemand die het spannend en interessant vindt om mensen uit de brand te helpen. Technische kennis is een vereiste en je moet om kunnen gaan met onregelmatige diensten. Van belang is ook dat je een goed collega wilt zijn. Zowel op de vestiging als onderweg moeten we blind op elkaar kunnen vertrouwen en bouwen. Als jij er bent voor ons, dan zijn wij er voor jou.

Wie zijn wij en wat hebben wij te bieden? Wij zijn een groeiende, professionele speler in de markt voor autoberging, pechhulp en transport. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam Zuidoost, Blaricum en Almere bedienen wij één van de drukkere regio’s van het land. Voor onze klanten, met name alarmcentrales, verzekeringsmaatschappijen staan wij met onze moderne voertuigen 24 uur per dag paraat. Je vindt bij ons een prettige, goedbetaalde baan in een leuk team. Netjes, modern materieel, heldere regels en afspraken en uitstekende kansen om je op onze kosten verder te ontwikkelen tot professioneel berger.

Interesse? Wanneer je een leuke baan zoekt (parttime of fulltime) en na het lezen van deze advertentie nog vragen hebt kun je altijd, per e-mail, contact opnemen met Nicole Vlaar. solliciteren@bergnet.nl Ook jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail. Sollicitatie brieven zonder CV worden niet in behandeling genomen.