Drie gewonden bij steekpartij in coffeeshop

Bussum – Om kwart voor vier vanmiddag heeft in een coffeeshop aan de Kapelstraat in Bussum een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij zijn drie mensen ernstig gewond geraakt. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.

Na de melding was de politie snel ter plaatse. Omstanders wisten een signalement van de verdachte te geven. Door meerdere politie-eenheden en een politiehelicopter is in de omgeving gezocht. Ook is een Burgernetactie gestart. Een half uur later kon een man worden aangehouden die voldeed aan het opgegeven signalement. Het gaat om een 24-jarige man uit Bussum. De man wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De drie gewonden zijn per ambulance vervoerd naar ziekenhuizen. De slachtoffers zijn een 25-jarige man uit Huizen, een 41-jarige man uit Bussum en 40-jarige man uit Hilversum.

In de coffeeshop waren op het moment van de steekpartij zo’n tien a vijftien mensen aanwezig. Zij zijn opgevangen in een naburig restaurant.