Autobrand sint-janstraat

Laren –  op de Sint janstraat brandde zaterdagmorgen rond 4.15 uur een auto volledig uit. De brandweer kwam snel ter plaatse en bluste de brand. De auto raakte flink beschadigd. De oorzaak van de brand is mogelijk brandstichting. Een onderzoek is ingesteld. Al enkele jaren worden Laren en Blaricum geteisterd door brandstichtingen. Met verschillende tussenpozen wordt brand gesticht aan woningen en auto’s. De laatste maanden van 2011 was wederom een toename zichtbaar.

* zondag 13 november: woningbrand Melkweg Blaricum
* zondag 13 november: brand houthandel Zijtak en bibliotheek Laren
* vrijdag 18 november: autobranden Wetering Blaricum
* zaterdag 19 november: woningbrand Jagersweg Laren
* vrijdag 31 december: woningbrand Naarderstraat Laren

zie ook Opsporingsbijeenkomst brandstichtingen Laren/Blaricum: uitnodiging aan inwoners (Laren, Blaricum)