Veel schade bij drie grote branden Hsumse Meent

HILVERSUM – In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben er drie branden gewoed in de Hilversumse Meent. De branden zijn waarschijnlijk alle drie begonnen bij een kliko. Bij de eerste brand aan de Kroosmeent is de brand de woning in geslagen. De bewoners konden op tijd de woning verlaten. De schade is enorm.

Kort daarna kreeg de brandweer een nieuwe melding binnen van een kleine buitenbrand op de Mierenmeent. Hier stonden twee kliko’s tegen twee verschillende woningen aan in de brand. Hierdoor sloegen de vlammen ook over in het dak van de woningen.

De brandweer kon hier erger voorkomen en de schade bleef beperkt. Men kan er vanuit gaan dat de branden zijn aangestoken. Als er iemand iets verdachts in de omgeving van de branden heeft gezien word deze verzocht contact op te nemen met de politie.