Herman Ploegstra

Herman Ploegstra geboren in Nederhorst den Berg werd voor het laatst gezien op dinsdag 26 oktober 2010 in Breskens. Hij verdween na een bezoek aan een sportschool. Zijn BMW type x5 werd teruggevonden, verder bleef de vermissing een mysterie. Op televisie werd uitgebreid aandacht besteed aan de zaak-Ploegstra, onder meer door Opsporing Verzocht en het Tros-programma Vermist. Ook misdaadverslaggever Peter R. de Vries dook in de zaak, maar de oplossing bleef uit. Broers Jan en Cees Ploegstra zeiden op bank bij Vermist presentator Jaap Jongbloed ervan uit te gaan dat Herman is vermoord.

Zaaknummer: 10191648
Sinds: 26-10-2010
Vermist uit: Breskens
Naam: Herman Ploegstra
Geboortedatum: 01-11-1974
Lengte: 185 cm
Haarkleur: Blond
Oogkleur: Blauw
Geslacht: Man

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.