Liquidatie Peter Petersen bij hotel Jan Tabak Bussum

BUSSUM – Bussum – Bij een schietpartij bij hotel Jan Tabak aan de Amerfoortsestraatweg in Bussum is dinsdagmorgen een dode gevallen. De politie heeft de omgeving afgezet.

Omstreeks 10.00 uur ontving de politie de melding van een schietpartij op de parkeerplaats van het hotel. Hier trof men een zwarte BMW X6 aan met een kapotte zijruit. In de auto zat Peters die aan de gevolgen van het schietincident was overleden. Van dichtbij zou een schutter met een bivakmuts op meerdere schoten hebben gelost.

Het slachtoffer is de 45-jarige Peter Petersen Zijn bijnaam is ‘Dikke Peter’. Petersen zou connecties hebben gehad met de geliquideerde vastgoedman en hasjhandelaar Kees Houtman. Men gaat dan ook uit van een afrekening in het criminele milieu.