Zwaar ongeval met vrachtwagen op A1 bij Laren

LAREN – De A1 stond donderdagmiddag urenlang vast, nadat ter hoogte van Laren een ongeval was ontstaan waar een taxi, twee personenauto’s en een tankwagen bij betrokken waren. Een bestuurster kwam op de snelweg met haar personenauto door onbekende oorzaak dwars op de weg waarna het tot een botsing kwam met de tankwagen. De (lege) tankwagen kwam aan het schuiven en botste op de taxi waarna deze beklemd kwam te zitten tussen de tankwagen en de vangrail. De derde personenauto heeft vermoedelijk willen uitwijken waarna deze in botsing kwam met de vangrail. De vrachtwagenchauffeur is met onbekend letsel overgebracht naar Tergooiziekenhuizen Hilversum en de bestuurster is met zwaar letsel overgebracht naar het UMC in Utrecht. De overige inzittenden bleven ongedeerd.