Dodelijk ongeval op A1 bij Laren

LAREN – Op de rijbaan Amersfoort-Amsterdam ter hoogte van de afslag Laren heeft zondagochtend een eenzijdig ongeval plaatsgevonden, Waarbij beide inzittende om het leven kwamen. Volgens getuigen reed de bestuurder van de witte Opel door onbekende oorzaak met een snelheid van 100 kilometer per uur plotseling naar rechts de berm in. Daar reed hij de vangrails op.  De auto schoof zo’n 50 meter over de vangrails, raakte een dikke paal en stuiterde vervolgens de rijbaan weer op en sloeg over de kop. De mede inzittende,een vrouw viel gedeeltelijk uit de auto en de bestuurder raakte bekneld. De bestuurder van de auto, de 33-jarige R.Key uit Amsterdam was op slag dood. De vrouw  de 25 jarige M. van Hulzen eveneens uit Amsterdam overleed later in het AMC ziekenhuis. Het motorblok van de auto lag zeker 25 a 30 meter bij de auto vandaan. Een vrachtwagenchauffeur zag het ongeval gebeuren. Hij had het tweetal eerde die nacht nog gezien op een house-party in Amersfoort.