Mieke (Harmina) Guliën

Woensdag 27 september 1989 verdween de toen 27-jarige zwangere Mieke Guliën van het ene op het andere moment van de aardbodem zonder een spoor achter te laten. Mieke is op dat moment ruim 5 maanden zwanger maar verder goed gezond. Zij woonde met haar vriend in een woonboot aan de Pampusweg in Muiden. Destijds zijn er in en rond de bewuste woonboot tussen Weesp en Muiden diverse onderzoeken en graaf en dregacties uitgevoerd, maar allemaal zonder enig resultaat. Politie en justitie sloten de zaak maar heropenden hem in 2009. Maar ook nieuw onderzoek leverde niets op.

Zaaknummer: 03140167
Sinds: Vermist uit: Weesp

Roepnaam: Mieke
Naam: Harmina Gulien
Geboortedatum: 17-06-1962
Lengte: 170 cm
Haarkleur: Blond
Oogkleur: Groen
Geslacht: Vrouw

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.