Templates by BIGtheme NET

Hennepkwekerij in woning

HILVERSUM – De politie heeft donderdagavond in de Galileistraat in Hilversum een hennepkwekerij aangetroffen in een woning. De politie viel de woning binnen na een anonieme tip. In het pand stonden circa 500 wietplanten. Ook werd er illegaal stroom afgetapt. Op het moment van de inval was er niemand thuis. Een bedrijf heeft de kwekerij die nog maar kort draaide ontmanteld. De buurt die inmiddels massaal uitgelopen was is blij dat de wietplantage zo snel ontruimd werd.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Bekijk ook

BAZ_2337

Plofkraak op ING-automaat in Albert Heijn

Share this on WhatsAppLAREN – Criminelen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag rond ...

Geef een reactie