Templates by BIGtheme NET

Kat uit boom gespoten

HILVERSUM – De brandweer werd maandag opgeroepen om naar de eikbosserweg te gaan voor een dier in nood. Een kat was in een boom geklommen en zat daar al enkele nachten te janken. De brandweer heeft eerst een poging gedaan met een lange tak om de kat uit de boom te halen maar dit lukte niet omdat de kat te hoog zat. na overleg heeft de brandweer de kat met een waterstraal uit de boom gespoten. De kat rende en sprong het laatste stukje de boom uit om vervolgens elders op te drogen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Bekijk ook

IMG_3287

Schoorsteenbrand in Huizen

Share this on WhatsAppHUIZEN  – Aan de Stam heeft de brandweer rond half zes een ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *