Templates by BIGtheme NET

Reddingbootdag goed bezocht

BLARICUM/HUIZEN – De reddingbootdag van de KNRM is ondanks het regenachtige weer best goed bezocht. Bij de stations van Huizen en Blaricum kon men zaterdag terecht om te varen met een reddingsboot of het materiaal van andere hulpdiensten zoals Brandweer en Ambulance te bekijken.

In Huizen moesten bezoekers rond het middaguur een uur wachten op een rondvaart, omdat er assistentie moest worden verleend bij een omgeslagen boot op het IJmeer. Bij de post in Blaricum bij de Stichtse brug was er ook veel belangstelling voor een rondvaart.

De KNRM hoopt met de reddingbootdag een inkijk te gegeven in het werk van haar vrijwilligers en donateurs en bemanningsleden te werven.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Bekijk ook

13612269_10207805405947052_1705080050261740419_n

Gestolen Volkswagen T3

Share this on WhatsAppKORTENHOEF – Deze bus is afgelopen nacht in Kortenhoef, nabij Hilversum vanaf ...

Geef een reactie