Templates by BIGtheme NET

Auto volledig uitgebrand

LAREN – In de nacht van zondag op maandag is er een auto volledig uitgebrand op de vredelaan in laren. Omwonenden ontdekten even voor 01.00 uur de autobrand en waarschuwden de hulpdiensten. Op een zijweg naast het viaduct stond een volkswagen golf in brand. De brandweer kwam ter plaatse en bluste de brand. Een onderzoek naar de oorzaak van de brand wordt ingesteld. Al enkele jaren worden Laren en Blaricum geteisterd door brandstichtingen. Met verscheidene tussenpozen wordt brand gesticht in woningen en in auto’s.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Bekijk ook

IMG_4277

Woningbrand blijkt schoorsteenbrand

Share this on WhatsAppHUIZEN – Rond half twaalf werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand ...

Geef een reactie