Templates by BIGtheme NET

Politiebureaus uit protest dicht

REGIO – Woensdag 25 April Van 9.00 tot 13.00 uur gaan alle politiebureaus in de regio Gooi en Vechtstreek dicht ivm staking voor een betere cao. alle agenten blijven binnen zitten. Alleen bij grote incidenten zullen ze actie ondernemen. Daarnaast word er Om 10.00 uur een petitie aangeboden aan de korpschef burgemeester van Hilversum Pieter Broertjes.

Estafette-actie
De acties maakten deel uit van een landelijke estafette-actie. Eerder werden op actiedagen waarschuwingen in plaats van bekeuringen uitgedeeld. Ook de rechtbankpolitie legde afgelopen maand korte tijd het werk neer.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Bekijk ook

BAZ_2337

Plofkraak op ING-automaat in Albert Heijn

Share this on WhatsAppLAREN – Criminelen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag rond ...

Geef een reactie