Templates by BIGtheme NET

Grote politiecontrole

HILVERSUM – Donderdag heeft de politie in samenwerking met de marechaussee en de ANWB een grootschalige controle gehouden op het circusterrein aan de Diependaalselaan. Diverse automobilisten werden naar het terrein op gedirigeerd waar hun voertuig vervolgens aan een grondige inspectie werden onderworpen.ook alle passerend scooters, brom en snorfietsen werden gecontroleerd.De politiecontrole werd gehouden ten behoeve van de verkeersveiligheid.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Bekijk ook

IMG_6687

Ravage na botsing met geparkeerde auto’s

Share this on WhatsAppHILVERSUM – Woensdagmiddag zijn diverse geparkeerde auto’s aan de Simon Stevinweg zwaar ...

Geef een reactie