Templates by BIGtheme NET

Gloednieuwe Porsche in de prak

HILVERSUM – Twee auto’s, waaronder een Porsche van een maand oud, raakten zaterdagmiddag rond één uur total loss bij een aanrijding op de kruising van de Neuweg en de Koningstraat.De bestuurder van de Porsche kwam vanuit het centrum. Daarbij zag hij de bestuurder van een Volvo over het hoofd. De auto’s kwamen met elkaar in botsing, waardoor de Porsche in een nabijgelegen tuin naast de weg terecht kwam.De bestuurders kwamen met de schrik vrij. Beide auto’s zijn waarschijnlijk total loss .De politie onderzoekt het ongeval.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Bekijk ook

IMG_0730m

Ravage na ongeval in Huizen

Share this on WhatsAppHUIZEN – Op de kruising van de Blaricummerstraat met de Rembrandtlaan heeft vanmiddag ...

Geef een reactie